Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ!!!


Τον τελευταίο καιρο στην περιοχή μας συμβαίνουν γεγονότα τα οποία μόνο τυχαία δεν μπορούν να θεωρηθούν. Όλες οι ανθελληνικές ενέργειες του παρελθόντος από πλευράς Αλβανών φθάνουν στο ζενίθ. Ξεκινώντας από τις πολιτικές έριδες οι οποίες κατάφεραν να δημιουργήσουν σύγχυση στους Βορειοηπειρώτες, φθάνουμε στην άγρια δολοφονία του  συμπατριώτη μας, Αριστοτέλη Γκούμα.   
                        Βρισκόμαστε σε μια περίεργη κατάσταση, όπου κανέις από μας δεν βρίσκει το θάρρος και το κουράγιο να αντισταθεί και να αγωνιστεί, τουλάχιστον για τα βασικά του δικαιώματα.    Απ’την άλλη η Ελλάδα σωπαίνει και οι αντιδράσεις της,  τις οποίες ούτε μηχανικές δεν μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς, δημιουργούν ανασφάλεια στον Ελληνικό λαό της Βορείου Ηπείρου.
        «Η Ελλάδα, έχει κρίση με εμάς θα ασχοληθεί»!!! , (λένε μερικοί
γνωστικοί). Κρίση αξιών ναι,η οποία με τη σειρά της οδήγησε τη χώρα σε οικονομικό μαρασμό. Ωστόσο υπάρχει και άλλο χρέος για την Ελλάδα. Εκείνο που την θέλει πάντα παρούσα στα εθνικά της ζητήματα και μάλιστα στις επάλξεις.                                   
         Το οφείλει σ’ όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για τα ιδανικά και τη δόξα της.               
                     Μία λύση υπάρχει, εμείς ως νέα γενιά Βορειοηπειρωτών να δράσουμε συστηματικά  αφήνοντας  στην άκρη το μίσος και τον εγωκεντρισμό . Είναι ευθύνη που αναλογεί προσωπικά στον καθένα μας.                   
            Ας μην ήμαστε έμεις αυτοί που θα μείνουν ψυχροί και αδιάφοροι, αφήνοντας την πατρίδα  να αργοπεθαίνει . Μην μείνουμε για πάντα στις χαμένες πατρίδες του Έθνους. Ας  κάνουμε λοιπόν όλοι μια κίνηση και τότε κάτι θα γίνει!
northepirus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου