Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Εγκαίνια Ομοσπονδίας Κάτω Δρόπολης


Updated 21/12: Για τους φίλους που έφτασαν στην παρούσα ανάρτηση λόγο συκοφαντικού δημοσιεύματος από μλογκ με το οποίο μέχρι πρότινος πιστεύαμε ότι συμπλέουμε.

Καταρχήν η ανάρτηση είναι μια δημοσιογραφική καταγραφή και όχι μια ανακοίνωση η δελτίο τύπου, μιας και ούτε έχουμε ούτε μπορούμε να βγάλουμε ανακοίνωση αθρόα μια άλλης οργάνωσης.

Κατά δεύτερων, το βίντεο με συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, ήταν το μόνο που είχαμε. Το οποίο έχει τραβηχτεί με κινητό. Και λόγο της εκτενής αναφοράς που έκανε στη Νεολαία ΚΕΑΔ θεωρήσαμε σκόπιμο να το δημοσιεύσουμε, μαζί με τις φωτογραφίες που διαθέταμε.

Με την αφορμή αυτή θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να ενημερώσουμε το κοινό πως στους κόλπους μας έχουμε νέους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους (Εν Ελλάδι) μιας και το γνώρισμα που μας ενώνει είναι η αγάπη και οι ανησυχίες για την ιδιαίτερή μας πατρίδα και όχι οι μικροπολιτικές διαφορές του Ελλαδικού χώρου. Καλούμε τους νέους να συστρατευθούν μαζί μας για ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε για τη Βόρειο Ήπειρο και τον Ελληνισμό συλλήβδην. 

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε πως το παρόν μπλογκ ανά καιρούς έχει φιλοξενήσει αναρτήσεις από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και είμαστε οι πρώτοι που βγάλαμε μια επίσημη ανακοίνωση για τα εγκαίνια της Ομοσπονδίας από τη ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ακολουθεί η ανάρτηση:
--------------------------------------------


Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Λέκκας
 Με επιτυχία έγιναν χθες τα εγκαίνια της Ομοσπονδίας Κάτω Δρόπολης «ΑΝΤΙΤΑΝΕΣ». Πλήθος Δροπολιτών και φίλων της Δρόπολης παρέστησαν στην εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλης Ντούλες και ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΙΑΣ κ. Βασίλης Μπολάνος καθώς και εκπρόσωποι από το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία και τη σπουδάζουσα νεολαία Πασόκ.
Χαιρετισμός του Προέδρου του ΚΕΑΔ
 Μετά την παρουσίαση των στόχων της νεοϊδρυθείσας ομοσπονδίας από τον πρόεδρό της Παναγιώτη Λέκκα και τους χαιρετισμούς των επισήμων ακολούθησε γεύμα και ηπειρώτικο γλέντι.
Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας καλή αρχή στους μυθικούς ΑΝΤΙΤΑΝΕΣ!



 
Ο χαιρετισμός του Γραμματέα της ΠΑΣΠ Αλέξανδρου Θεοδωράκου

2 σχόλια:

  1. Σχόλιο αναγνώστη:

    ο καραγκιοζης ο Κατσαλιδας απο ολους τους χαιρετισμους που εγιναν στην ομοσπονδια κατω δροπολης., ανεβασε μονο τον χαιρετισμο του γραμματεα της πασπ.
    Ελεος με αυτην την προπαγανδα υπερ του πασοκ μεσω της νεολαιας κεαδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίρανα, θεωρεί ως εθνική ασφάλεια, η καταμέτρηση του πληθυσμού

    Αλβανοί θέλουν να κάνουν τις πράξεις χειραγώγησης της καταμέτρησης του πληθυσμού, ελέγξτε το blog κάτω ..

    www.smarkos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή