Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.


   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
    Από τη Γραμματεία Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:
  
    Στην ιδρυτική συνέλευση και στις γιορταστικές εκδηλώσεις της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΤΩ ΔΡΟΠΟΛΗΣ & ΡΙΖΑ «ΑΤΙΝΤΑΝΕΣ», που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο NOVOTEL, παρουσία στελεχών του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, βουλευτές κομμάτων και πλήθους κόσμου, παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Ιωαννίνων και πρώην υπουργός κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

    Χαιρετισμό εκ μέρους της ΝΔ απηύθυνε ο κ. Χρήστος Γιάνναρης Αναπληρωτής Γραμματέας Παλιννοστούντων & Εδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ιδιαίτερα την ευαισθησία και διαχρονική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στα θέματα που απασχολούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

    Επίσης, αναφέρθηκε στις νομοθετικές ρυθμίσεις των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας για την επίλυση χρόνιων ζητημάτων, όπως αυτά της ιθαγένειας, της εκπαίδευσης και της παιδείας, το συνταξιοδοτικό και τα έργα υποδομής στην Βόρειο ‘Ηπειρο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός με έμφαση κυρίως στην απογραφή του πληθυσμού στην Αλβανία, στην καταγραφή των περιουσιών, αλλά και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, τονίζοντας την ανάγκη της καθολικής συμμετοχής των Βορειοηπειρωτών, αλλά και τη σαφή στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση της Νέας Δημοκρατίας στην επίτευξη των στόχων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου