Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Στο πρώτο προγραμματικό συνέδριο αύριο το νεο-μπερισικό κόμμα MEGA


Μετά από μια μακρά περίοδο «ζυμώσεων»  το νεομπερισικό κόμμα ΜΕΓΚΑ διεξάγει αύριο το πρώτο του προγραμματικό συνέδριο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το 1-ο συνέδριο θα επικυρώσει το πρόγραμμα, το καταστατικό και θα ψηφίσει και εκλογικό κανονισμό.
Δεν αναμένονται να γίνουν εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη ηγετικών οργάνων, καθώς  ο μέχρι τώρα διορισμένος πυρήνας που διοικεί το νεομπερισικό μόρφωμα, φοβάται την αναρρίχηση στην ηγεσία φιλόδοξων πρώην  στελεχών του ΚΕΑΔ όπως  ο Μήτσιος, ο Μπάρκας, η Μπεζιάνη και άλλοι.

Τα πρώην στελέχη του ΚΕΑΔ, ιδιαίτερα ο Θωμάς Μήτσιος, όσο εύκολα προσχώρησαν στο Δ.Κ. του Μπερίσα, στηρίζοντας κάθε του προεκλογική η μετεκλογική επιλογή, άλλο τόσο πιο εύκολα θα διεκδικήσουν μια θέση στην ηγεσία του ΜΕΓΚΑ. Και όχι οποιαδήποτε θέση , παρά αυτοί του προέδρου.
Άλλωστε ο σημερινός πυρήνας που διοικεί το ΜΕΓΚΑ, αν και αυτός κινείται στα μπερισικά πολιτικά περιβάλλοντα,  στην ουσία είναι τα άβουλα στρατιωτάκια που την κατάλληλη στιγμή θα υποχρεωθούν σε άτακτη υποχώρηση.

1 σχόλιο:

  1. αν το MEGA ειναι μπερισιακο κομμα που λετε εσεις που εχεται την ιστοσελιδα της δεροπολης τοτε και η ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ ειναι κομμα του ράμμα Ηλίας ο βουρκάρης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή