Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΟΝΟΥ


ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΟΝΟΥ...
Σύμφωνα με πηγές του nenanews, ο Δούρειος Όνος του ΜΕΓΚΑ στη Χιμάρα, καλύπτει τους εξής ντόπιους συνεργάτες και εκπροσώπους του αλβανικού πολιτικού στερεώματος:
1. Λάζαρης Δημήτριος, εκ μέρους του ΔΚΑ (Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανίας), του πρωθυπουργού Σαλή Μπερίσα.
2. Μάτος Βίκτωρ, εκ μέρους του ΣΚΑ (Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας), του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Έντι Ράμα.
3. Ανδρούτσος Κωνσταντίνος, εκ μέρους του ΚΑΔΕ (Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ελευθεριών).
4. Ζώτος Σπύρίδων, εκ μέρους του ΣΔΚΑ (Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Αλβανίας), του Σκεντέρ Γκινούσι.

5. Μάτος Στέφανος, εκ μέρους του ΡΚΑ (Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Αλβανίας), του Φατμίρ Μεντίου.
6. Λυκόκας Αίας, εκ μέρους του ΚΚΑ (Κομμουνιστικό Κόμμα Αλβανίας), του μακαρίτη - αλλά όχι και "συγχωρεμένου" - Ενβέρ Χότζα.
Τα τοπικά όργανα της "Συμμαχίας για το Αλβανικό Έθνος" μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις, τις οποίες κατεύθυναν στελέχη "ειδικών υπηρεσιών" της χώρας, κατέληξαν σε συμφωνία για τα δημαρχιακά οφίτσια. Οι ντόπιοι υπηρέτες αυτής της ακραίας συμμαχίας αποτελούν τη βιτρίνα για τη διενέργεια προβοκατσιών εναντίον της Ειρήνης, της Καλής Γειτονίας, της πορείας ένταξης της Αλβανίας στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και κυρίως εναντίον των ομοεθνών τους. Η "συμμαχία των προθύμων" έχει ήδη αρχίσει το έργο της επισκεπτόμενη σπίτια Χιμαραίων. Καλύπτονται πίσω από τα ελληνικά εθνικά σύμβολα και υπόσχονται "αλλαγή". Στην όλη αυτή δραστηριότητα δραστηριοποιούνται και πρώην αξιωματικοί.
Σχετικά με το ΚΑΔΕ, πρέπει να υπογραμμιστεί πως, ο πρόεδρός του Καραμέλιος Γρηγόριος, επέστρεψε πρόσφατα στην οργάνωση της ΟΜΟΝΟΙΑς. Έλαβε μέρος στην Γενική Συνδιάσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑς της 29ης Ιανουαρίου 2011 και εξελέγη μέλος του Γενικού Συμβουλίου από την Τοπική Οργάνωση Κορυτσάς. Για τη σύσταση του ΚΑΔΕ ως αντίπαλον δέος της ΟΜΟΝΟΙΑς είχε ενδιαφερθεί προσωπικά ο τέως πολιτευτής της ΝΔ και νυν του ΛΑΟΣ Καραθάνος Χαράλαμπος.
Ο κακέκτυπος "Δούρειος Ίππος" ή καλύτερα "Δούρειος Όνος", αποτελεί μια ακόμα προσπάθεια του ακραίου αλβανικού κατεστημένου, ενάντια στην νέα υποψηφιότητα Μπολάνου για το αξίωμα του Δημάρχου Χιμαραίων. Οι θέσεις του υπέρ του πλήρους σεβασμού όλων των δικαιωμάτων για όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός "μειονοτικών ζωνών" και οι προσπάθειές του για την ανάσχεση της συνεχιζόμενης πολιτικής εθνολογικής αλλοίωσης μέσω της καταπάτησης γαιών, έχουν προκαλέσει την οργή των σοβινιστών.
Από το nenanews διερευνάται το τι συνδέει όλους όσους κρύβονται εντός του "Δούρειου Όνου" με τους ακραίους κύκλους των Τιράνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου