Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Αναβρασμός στα στελέχη Αργυροκάστρου: Αντιδρούν οι Πανωδροπολίτες στην υποψηφιότητα του Γενικού Συμβουλίου


Όπως έγινε ήδη γνωστό χθες το Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας  διεξήγαγε την προγραμματισμένη συνεδρίασή του με στόχο την επιλογή των υποψηφίων επάρχων  που θα δεικδικήσουν τις επαρχίες και τους δήμους κατά τις εκλογές της 8ης Μαίου.
Το χρίσμα του υποψηφίου διεκδίκησαν αρκετοί σημερινοί έπαρχοι όπως λ.χ. ο Ηρώδης Δαλιάνης, ο Σωκράτης Καλτσούνης, ο Θεμιστοκλής Καίσης, ο Δημήτρης Μαλιούκης και ο Ηλίας Θανάσης. Ενώ οι τέσσερεις πρώτοι κατάφεραν να προκριθούν, δεν πέτυχε κάτι τέτοιο ο σημερινός έπαρχος Αλύκου Ηλίας Θανάσης. Επίσης πήραν το χρίσμα ο Σωκράτης Σπύρος για την επαρχία Φοινίκης, ο Χρήστος Καίσης για το Αλύκο, ο Θανάσης  Κύρος για το Πωγώνι και ο Ηλίας Παπαηλίας για την Πάνω Δρόπολη.

Όπως και αναμενόταν, για τις δυο επαρχίες που υπήρχε ανταγωνισμός και έγινε ψηφοφορία, το Αλύκο και την  Άνω Δρόπολη, υπήρξαν αντιδράσεις.  Για το Αλύκο αντέδρασε με σχετικό δημοσίευμα στο διαδίκτυο και στην  επίσημη  ιστοσελίδα της επαρχίας, γεγονός που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο τον έπαρχο Ηλία Θανάση και το έργο που έκανε όλα αυτά τα χρόνια.
Για την υποψηφιότητα όμως της Πάνω Δρόπολης οι αντιδράσεις έρχονται από την Συντονιστική Επιτροπή Ομόνοιας της Επαρχίας, αλλά και από πολλά στελέχη και κόσμο. Η Συντονιστική Επιτροπή της Επαρχίας θεωρεί πως η υποψηφιότητα Παπαηλία δεν είναι υποψηφιότητα νίκης και παράλληλα σκοπεύει να στείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Ομόνοιας κ. Β. Μπολάνο και του ΚΕΑΔ κ. Ντούλε, ζητώντας να αποσύρουν την συγκεκριμένη υποψηφιότητα.
Η ίδια επιτροπή αλλά και άλλα στελέχη λένε ακόμα πως σε περίπτωση που ο Μπολάνος και ο Ντούλες δεν λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, τότε θα έχουν την πλήρη ευθύνη για την αποτυχία και είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν δώρο την επαρχία Πάνω Δρόπολης  στον Σαλί Μπερίσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου