Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αλύκο: Ο Ηλίας Θανάσης με το MEGA;


Όλοι μάθανε από τα μπλογκ πως ο σημερινός έπαρχος Αλύκου Ηλίας Θανάσης δεν μπόρσε να πάρει το χρίσμα του επόμενου υποψηφίου με την Ομόνοια. Αυτό διαβάσαμε και στο site της επαρχίας Αλύκου όπου ο έπαρχος Θανάσης το χρεώνει σε εκβιασμούς κύκλων αλβανών που όπως λέει διεκδικούν περιουσίες με ψεύτικα χαρτιά, προσβάλλοντας μάλιστα και τα μέλη του ίδιου του Γενικού Συμβουλίου γράφοντας πως «αδυνατούμε να πιστε΄ψουμε ότι οι καταστροφείς της Ομόνοιας και του ίδιου του Ελληνισμού υπερτερούν στο σημερινό Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας».

Φαίνεται πικράθηκε ο έπαρχος Αλύκου με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, κύκλοι όμως στους Αγίους Σαράντα λένε πως ο Ηλίας Θανάσης  «πληρώνει» την συμπεριφορά  συγγενικού του προσώπου, μέλος του Γ.Σ. της Ομόνοιας, ο οποίος  δεν άφησε  να μην κατακρίνει και να δυσφημεί  κανένα στέλεχος της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ στους Αγίους Σαράντα. Μάλιστα ορισμένοι κάνουν λόγο πως πίσω από βορειοηπειρωτικό σαιτ, που με λύσσα και μανία επιτίθεται σχεδόν κάθε μέρα σε στελέχη της Ομόνοιας και ειδικά στον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, είναι ξανά το συγγενικο πρόσωπο του επάρχου Ηλία Θανάση.
Το πρόσωπο αυτό που έχει αναλάβει εργολαβικά τη δυσφήμιση  αρκετών στελεχών  έχει βγει με τη σημαία του υπερπατριώτη, γεγονός  που για αρκετούς είναι πολύ ύποπτο.
Το ίδιο πρόσωπο, πράγμα που δείχνει πως αυτά που γράφει δεν είναι ειλικρινά, σύμφωνα με πληροφορίες από τους Αγίους Σαράντα , έκανε συνάντηση με τους ανθρώπους του ΜΕΓΚΑ, πιαθανόν του Λούτση και τον Κίτσο και τους ζήτησε  να δώσουν το χρίσμα του κόμματος αυτού στον Ηλία Θανάση.
Οι άνθρωποι όμως του ΜΕΓΚΑ δεν δέχθηκαν κάτι τέτοιο, λέγοντάς τους πως αυτοί δεν θα γίνουν αποδέκτες αυτών που «διώχνει» ο Ντούλες. Αυτή φαίνεται να είναι η προς στιγήν απάντηση, χωρίς να αποκλείεται στο άμεσο μέλλον ο σημερινός έπαρχος Αλύκου να θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα του Σαλί Μπερίσα στη Μειονότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου