Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Κύριε Γιαννάκη του «Π.Λ»: Δεν προσφέρονται τα βορειοηπειρωτικά για να ικανοποιήσετε τα πολιτικά σας και άλλα απωθημένα


... πως σας φαίνεται ο κύριος;
Βρήκαν την ευκαιρία ορισμένοι κομπλεξικοί  και περιθωριακοί δημοσιογράφοι όπως ο Γιώργος Γιαννάκης του  «Πρωινού Λόγου», να ικανοποιήσουν τα επί χρόνια απωθημένα τους  σε σχέση με τα Βορειοηπειρωτικά.
Στα «τολμηρά» του το άτολμο φασιστόμουτρο Γιαννάκης, υποβοηθούμενος από κάποιον Γερασιμίδη υπάλληλος κάποτε του προξενείου, τώρα ακούγεται να κάνει μπίζνες στον τομέα υγείας στο Αργυρόκαστρο ( άραγε για ποιο λόγο ο Γιαννάκης ασχολείται συνέχεια με το κέντρο υγείας στο Γεωργουτσάτες!!!!), με μια γλώσσα που χαρακτηρίζει  ανισόρροπα κομματόσκυλα και όχι δημοσιογράφους σε εφημερίδες που θέλουν να θεωρούν τον εαυτό τους έγκυρες και σημαντικές,  επιτίθεται στην ηγεσία της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ για τη δήθεν «συντριβή τους» στις εκλογές της Κυριακής.

Ο Γιαννάκης επιτίθεται στο Ντούλε και στο Μπολάνο για να μετριάσει ίσως το μέγεθος της συντριβής που έπαθαν οι ομοϊδεάτες του νεο-μπερισικοί και οι γιαννιώτες προστάτες τύπου Γερασιμίδη -Γιαννάκη-Καχριμάνη κλπ., ασχολούμενος με τη Χιμάρα και ξεχνώντας τις άλλες οκτώ επαρχίες που οι  συνδυασμοί Ομόνοιας-ΚΕΑΔ πέτυχαν μια άνευ προηγουμένου νίκη.
Όσο για τη Χιμάρα ίσως πρέπει να θυμίσουμε στο Γιαννάκη πως οι άνθρωποι που αυτός στηρίζει πούλησαν τη Χιμάρα στους Αλβανούς, κάνοντας όσα  μέχρι τώρα έχει γράψει ο «ΠΛ» σκέτη δημαγωγεία και πατριδοκαπηλεία.
Επίσης να πούμε στο σιχαμερό κομματόσκυλο Γιαννάκη πως δεν προσφέρονται τα βορειοηπειρωτικά για να ικανοποιήσει και τα απωθημένα που έχει συσσωρεύσει  στα Γιάννενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου