Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ένας... ιππότης με χειροπέδες!


Ένας… ιππότης από τηνΑλβανία  κατέληξε  με  χειροπέδες,  όταν πήγε στο  Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του από δύο άτομα που παρενοχλούσαν μια κοπέλα, την οποία προσπάθησε να υπερασπιστεί. 
Αιτία για τη σύλληψη του 30χρονου Αλβανού, που από μηνυτής έγινε κατηγορούμενος, ήταν το γεγονός ότι δεν είχε νόμιμα έγγραφα για την παραμονή του στην Ελλάδα. 
Με άλλα λόγια ο 30χρονος Αλβανός, που εργάζεται στην Πάτρα ως «ντελίβερι» σε κατάστημα με φαγητά, βρήκε το μπελά του στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί μια κοπέλα,  η οποία επέβαινε σε μηχανάκι και δέχθηκε τη χυδαία παρενόχληση δύο ατόμων.
Συγκεκριμένα, δύο άνδρες -  αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι ήταν θείος και ανιψιός -  που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, παρενοχλούσαν τη νεαρή οδηγό της μηχανής. Μάλιστα, σε ένα φανάρι της έκλεισαν το δρόμο.
Ο 30χρονος Αλβανός είδε τη σκηνή και θέλησε να βάλει στη… θέση τους, τους δύο άνδρες. Τότε εκείνοι βγήκαν έξω από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να τον χτυπούν. Όταν τον έριξαν κάτω, ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητό τους και ανέπτυξαν ταχύτητα κινούμενοι προς την κατεύθυνσή του!.
Ο αλλοδαπός πρόλαβε να κάνει στην άκρη, αλλά το αυτοκίνητο έπεσε επάνω στο μηχανάκι της δουλειάς του προκαλώντας του σημαντικές ζημιές. Έτσι,  κατήγγειλε το περιστατικό στο Γ’ αστυνομικό τμήμα της Πάτρας.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο τον ίδιο, γιατί δεν είχε έγγραφα, όσο και τους καταγγελλόμενους, έναν  50χρονο και τον κομμωτή ανιψιό του, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για κατηγορίες σχετικές με την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης και της επίθεσης κατά του 30χρονου Αλβανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου