Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Το εξ’ Αλβανίας ορμώμενο Next Top Model της Ελλάδας, Σιντορέλα Τόλη στη νυχτερινή Αθήνα!



Την φωτογράφιση του μοντέλου από την Αλβανία, Σιντορέλας Τόλη, για το περιοδικό Celebrity φιλοξενεί σήμερα στη lifestyle στήλη του το Ballkanweb.


Τη Σιντορέλα την είδαμε για πρώτη φορά μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model 2, το οποίο και κέρδισε."Η έφηβη που έκανε υπερήφανους όλους τους Αλβανούς της Ελλάδας" γράφει το Balkan (την έκαψε την κοπέλα), τώρα που ετοιμάζεται να περάσει το «κατώφλι» της Τρίτης Λυκείου φωτογραφίζεται υπό το φως της νυχτερινής Αθήνας και μιλάει στο περιοδικό Celebrity για τη ζωή της.


«Ζω πλέον το όνειρό μου. Είναι μια όμορφη εμπειρία να ταξιδεύεις και να γνωρίζεις ανθρώπους του χώρου. Θυμάμαι ότι έβλεπα τα μοντέλα μικρή και έλεγα: “Σιγά μην γίνω εγώ ποτέ σαν αυτές”. Ευτυχώς με βοήθησε η μητέρα μου που με παρότρυνε να πάρω μέρος στο Next Top Model. Το σχολείο δεν το παρατάω. Το Σεπτέμβριο θα πάω στην Γ' Λυκείου και θέλω πολύ να σπουδάσω. Θα μου άρεσε να γίνω νηπιαγωγός ή δασκάλα γιατί μόνο η εμφάνιση δεν φτάνει σε ένα μοντέλο». - ανέφερε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο στο περιοδικό.











borioipirotika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου