Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η Κορυτσά αυτή τη στιγμή θυμίζει τη Χειμάρρα του 2000! Νέο αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ!


Ακόμη ένα αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ από την απογραφή έκτρωμα!

Βρήκαμε πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και έξυπνο τον σχολιασμό του Βορειοηπειρώτη, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις της απογραφής στην Κορυτσά, όπου ολόκληρα χωριά δηλώνουν Έλληνες. Και αναφέρει ο συνάδελφος:
Η Κορυτσά αυτή τη στιγμή θυμίζει τη Χειμάρρα του 2000, τότε που ενώ ήταν βέβαιο ότι η Αλβανική Κυβέρνηση του Φατός Νάνο δεν θα επέτρεπε τη νίκη του Βασίλη Μπολάνο - θεωρώντας ότι παραδίδει τη Χειμάρρα στους Έλληνες - ο αγώνας της Ομόνοιας, το πείσμα των Χειμαρραίων και το μαγειρεμένο έστω ποσοστού του 40%, ανάγκασε αλβανούς και ξένους να μιλούν για πρώτη φορά για την ελληνική μειονότητα της Χειμάρρας.


Αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε σε αντίθεση με τη στάση που έχει κρατήσει η σελίδα μας τις τελευταίες μέρες, κατά της απογραφής, γιατί όχι ας απογραφούν, ίσως για κάποιους "ξεχασμένους" Έλληνες της Αλβανίας να είναι η μοναδική τους ευκαιρία. Δυστυχώς όμως ακόμη και αυτή η κραυγή των Ελλήνων της Κορυτσάς πάει στράφι στα γρανάζια της απαράδεκτης αυτής απογραφής, όπως δείχνει και το νέο βίντεο που αναρτούμε.

Όποιος επιθυμεί να ενσωματώσει το βίντεο στη σελίδα του μπορεί με τον παρακάτω κωδικό:
<object class="BLOG_video_class" contentid="bc07562b10fbc611" height="346" id="BLOG_video-bc07562b10fbc611" width="400"></object>
Δυστυχώς οι αναρτήσεις μας στο youtube διαγράφονται. Αλβανό χρήστης (όχι το τηλεοπτικό δίκτυο TopChannel), επικαλείται πνευματικά δικαιώματα επί του βίντεο, με αποτέλεσμα να μας το κατεβάζουν αμέσως.


http://borioipirotika.blogspot.com/2011/10/2000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου