Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους τους Έλληνες από έναν Αλβανό μετανάστηΜακάρι και κάποιοι "γραικοί" να έτρεφαν τα ίδια συναισθήματα για την Ελλάδα, όπως ο Αλβανός μετανάστης που ακολουθεί, πιο κάτω. Πραγματικά συγκινητικό και ελπιδοφόρο.


Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στη νέα γενιά που προφανώς έχει απογοητευτεί περισσότερο με τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και με την ανεργία. Γνωρίζω πολύ καλά πως η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά επειδή την έχω ξανά περάσει θέλω να σας πω πως πάντα από τα δύσκολα βγαίνεις πιο δυνατός. Ήρθε η ώρα λοιπόν να καταλάβουμε την αξία του χρήματος και της εργασίας, να καταλάβουμε πως πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να κτίσεις τη ζωή σου και να μην τα έχεις έτοιμα όπως συμβαίνει με πολλούς από εμάς. Όντως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά όταν όλο αυτό δύσκολα ή εύκολα τελειώσει θα δείτε πως θα είμαστε πολύ πιο χαρούμενοι γιατί τα καταφέραμε στα δύσκολα, εκεί που φαίνεται ότι ο άνθρωπος αξίζει πραγματικά. Χώρια από το τι λέει η Ευρώπη και πολλοί άλλοι, είστε Έλληνες, θυμηθείτε ποιοι είναι οι προγονοί σας, ποιοι είναι οι αρχαίοι Έλληνες, τι έχουν καταφέρει και πόσο σοφός ήταν σαν λαός. Μην σας παίρνει από κάτω ,είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρετε. Όλοι εμείς οι μετανάστες είμαστε περαστικοί, οφείλουμε όμως να δώσουμε μια χείρα βοηθείας γι' αυτά που κάνατε για μας. Εσείς όμως θα είστε πάντα εδώ ,θα ορθοποδήσετε και θα είστε ξανά υπερήφανοι για τι χώρα σας όπως είστε και τώρα και για το γεγονός πως είστε Έλληνες.

Και σας παρακαλώ πολύ, μια θερμή παράκληση.

ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, είναι ότι χειρότερο συμβαίνει σ' έναν άνθρωπο να του λείπει εκτός από τους δικούς του ανθρώπους και ο πεζόδρομος που διανύει κάθε μέρα έξω από το σπίτι του, μην την ζήσετε ως εμπειρία, μείνετε εδώ στη χώρα σας και προσπαθήστε να τα φτιάξετε όλα από την αρχή και ας μην έχετε πλέον την οικονομική δυνατότητα. Έχετε όμως ένα κίνητρο, να ξανά λάμψει η Ελλάδα σ'ολο τον κόσμο και να ξέρετε πως τα κατάφερε χάρη σε σας.

Να είστε όλοι καλά αγαπητοί φίλοι και άνθρωποι!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


από: tro-ma-ktiko.blogspot.com
http://borioipirotika.blogspot.com/2011/10/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου