Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Χιμάρας στο Δελτίο Τύπου της Ομόνοιας




Την απάντησή του δίνει ο ο αντιδήμαρχος Ηρακλής Γκιτσάλης (Irakli Gjicali) στο Δελτίο Τύπου της Ομόνοιας Χιμάρας για τη "διαφάνεια" της προηγούμενης δημοτικής αρχής, που είχαμε δημοσιεύσει στις αρχές Φεβρουαρίου.
Ξαναφέρνει στο προσκήνιο την κατηγορία, πως στα ταμεία του Δημαρχείου η προηγούμενη δημοτική αρχή άφησε 20 εκατομμύρια αλβανικά λέκ και όχι 2 εκατομμύρια ευρώ όπως αναφέρει η Ομόνοια στο δελτίο τύπου.
Επίσης σε κάποιο σημείο λέει πως υπήρξε κατάχρηση εξουσίας, αφού τα φιλικά πρόσωπα και προσκείμενα στην Ομόνοια και το Μπολάνο τα οποία δούλευαν και στο δημαρχείο αλλά είχαν και επιχειρήσεις στη Χιμάρα δεν πλήρωναν κανένα φόρο και πως διατίθεται να δημοσιεύσει τις αποδείξεις αν χρειαστεί.

Ενώ κατηγορεί το Μπολάνο πως έβγαλε πρίν τις εκλογές του 2011 λόγω ψηφοθηρίας, τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο τις περισσότερες άδειες οικοδομών σύμφωνα με το όριο που δίνει το Master Plan, εκ των οποίων όλες δεν καλύπτουν τα κριτήρια με ανολοκλήρωτα έγγραφα και ελλιπή στοιχεία στους φακέλους, με ημερομήνια ψεύτικη 16.12.2010 ενώ οι φόροι πληρώθηκαν το 2011.
Τέλος διαψεύδει τις φήμες περί αύξησης των φόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου