Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η Έκθεση «CONSTRUCTIONS» στα Τίρανα, Αλβανίας 23 με 25 Μαρτίου 2012


Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση της Κύπρου, η Έκθεση «CONSTRUCTIONS» ανοίγει τις πύλες της 23-25 Μαρτίου 2012 στα Τίρανα Αλβανίας, χαράζοντας πλέον τον δρόμο στην επιχειρηματική ανάπτυξη και σε άλλες χώρες τις Ευρώπης.

Η 12η Διεθνής Έκθεση CONSTRUCTIONS, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία επί 11συναπτά έτη στο χώρο των Κατασκευών, αποπνέει αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας, υπό το πρίσμα μιας διεθνούς οικονομικής κρίσης που ταλανίζει και τρομοκρατεί όλους τους επιχειρηματικούς κύκλους. Ως εκ τούτου οι επιχειρήσεις μοιραία οδηγούνται σε νέες διεξόδους και εξελισσόμενες αγορές στα Βαλκάνια, μια μοναδική ευκαιρία τόσο για την Ελληνική οικονομία και τους Έλληνες επενδυτές, όσο και για την Αλβανία, η οποία παρουσιάζει άμεσες ανάγκες για την υλοποίηση και έργων υποδομής και ανάπτυξης.
Στην έκθεση παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες όπως: χάλυβας οπλισμού, δομικά υλικά, μονωτικά και χρώματα, πόρτες και παράθυρα, κλιματισμό (θέρμανση/ ύδρευση), έπιπλα κουζίνας, πέτρα, πλακάκι, μάρμαρο, ηλιακή ενέργεια, καθώς και οικοδομικοί γερανοί, μηχανήματα έργων, φορτηγά και ανταλλακτικά.
Δίνεται, ταυτόχρονα, η ευκαιρία επαφής με όλους τους επιχειρηματίες του χώρου,κατασκευαστές, μηχανικούς, εμπόρους δομικών υλικών, επενδυτές και αξιόλογουςεπιχειρηματίες, η προβολή των νέων συστημάτων τεχνολογίας και των προϊόντων σας, σε αγορές που κυριολεκτικά αναζητούν αξιόπιστους προμηθευτές, σε χώρες όπου ο κατασκευαστικός τομέας και ο τομέας επενδύσεων γης (real estate)για βιομηχανικούς χώρους και κτίρια βρίσκεται σε ανοδική πορεία.
Στο πλαίσιο της Έκθεσης «CONSTRUCTIONS» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 23 Μαρτίου Ημερίδα με θέμα « Έργα Υποδομής-Κατασκευές-Ενέργεια» στον συνεδριακό χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου, με ομιλητές εκλεκτούς επιστήμονες από Ελλάδα και Αλβανία οι οποίοι θα καταθέσουν τις απόψεις τους σε θέματα που αναφέρονται στις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές στον τομέα των σύγχρονων κατασκευών.
 
Οργάνωση: NEW GENESISΤηλ. Κέντρο: +30 210 97 64 118
www.kataskeves.com.grwww.constructiosalbania.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου