Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες (φωτογραφίες)



Χιμάρα - Αυλώνας 3 - 0


Με το επιβλητικό 3-0 επι του Αυλώνα, η ομάδα της Χιμάρας επέστρεψε στις νίκες και οι πιθανότητες να παραμείνει στην 2η κατηγορία γίνονται όλο και πιο πολλές. Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του "ντέρμπι" για την παραμονή στην κατηγορία.



Ο Χότζαι σκοράρει στο 2ο λεπτό και δίνει μια σιγουριά στους οπαδούς για το τι θα βλέπανε στην συνέχεια. Μετά απο μισή ώρα παιχνιδιού, οι παίχτες της Χιμάρας αποφασισμένοι για την νίκη άσκησαν πίεση και με ένα πανέμορφο γκολ του βραζιλιάνου Τζούνιορ με διαγώνιο μονοκόμματο σουτ έξω απ'την περιοχή κάνει το 2-0. Το γλέντι στις κερκίδες άρχισε με τους οπαδούς να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα, να φωνάζουν υπέρ της ομάδας αλλά και τα αγαπημένα τους εθνικά συνθήματα ! Με την ψυχολογία στα ύψη, οι παίχτες της Χιμάρας έπαιζαν μονότερμα στην μεγάλη περιοχή του Αυλώνα, και έτσι στο 35ο λεπτό ο Γκιοντέντα έκανε το 3-0 μετά απο προσωπική ενέργεια, πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ σκόραρε στην κενή εστία.





Στο Β' ημίχρονο εξελίχθηκε ένα πιο χαλαρό παιχνίδι απ'την μεριά της Χιμάρας, χωρίς όμως αυτό να έχει αρνητικές επιπτώσεις για την ομάδα. Παρόλα αυτά η Χιμάρα δεν σημείωσε και 40 γκολ, ενώ υπήρχαν ατελείωτες ευκαιρίες. Ένα απο τα καλύτερα μάτς για την φετινή σεζόν που έχει δώσει η Χιμάρα κάνωντας τους οπαδούς πολύ χαρούμενος για την επιστροφή στις νίκες μετά από έναν κακό χειμώνα. Χθες η ομάδα απέδειξε πως είναι μακράν καλύτερη απ' τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις και έτσι αυτό μας να πιστεύουμε πως η Χιμάρα θα παραμείνει στην κατηγορία !



Αξίζει να σημειωθεί πως στις τελευταίες 5 αγωνιστικές η ομάδα της Χιμάρας είναι τέταρτη στην συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα με 4 νίκες και μια ήττα και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες είναι οι τρεις πρώτες στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Με αυτό το εκπληκτικό σερί η ομάδα έχει ανατρέψει το αρνητικό κλίμα και ακόμα και εμείς που είχαμε πειστεί πως η ομάδα θα πέσει κατηγορία αρχίζουμε να αναθεωρούμε.










Βαθμολογία:






Επόμενη αγωνιστική:

5/5/2012 Χιμάρα (13) - Ελμπασάν (6)
himara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου