Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Στα μαχαίρια οι Έλληνες και οι Αλβανοί της Χειμάρρας!Ο Αλβανός (κατά δήλωσή του) δήμαρχος πυροδοτεί την ένταση με την ανθελληνική συμπεριφορά του!


Στα μαχαίρια βρίσκονται οι Έλληνες και οι Αλβανοί της Χειμάρρας. Οι πρώτοι θεωρούν την περιοχή ελληνική και οι δεύτεροι αλβανική. Ο Αλβανός (κατά δήλωσή του) δήμαρχος της πόλης Γ. Γκόρος, πυροδοτεί την ένταση με την ανθελληνική συμπεριφορά του. Το τελευταίο περιστατικό είναι χαρακτηριστικό. Η δημοτική αρχή οργάνωσε μια εκδήλωση για την έναρξη της τουριστικής σεζόν με κοσοβάρικα τραγούδια εθνικιστικού περιεχομένου. Για αντίδραση, σε κοντινή απόσταση, οι Έλληνες της Χειμάρρας έστησαν γλέντι με ηπειρώτικα τραγούδια.Εκνευρίστηκε
ο υπεύθυνος τουρισμού του δήμου Αριάν Τζαβέλλα και έκανε άσεμνες χειρονομίες προς το μέρος του. Όρμησαν εναντίον του οι Έλληνες και φυγαδεύτηκε για να μη το λιντσάρουν. Η κατάσταση είναι τεταμένη στη Χειμάρρα και θα πρέπει ο δήμαρχος να αλλάξει πορεία, ανεξάρτητα από το αν αισθάνεται Αλβανός (αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά του) και να κινηθεί ενωτικά προς το ελληνικό στοιχείο. Το δικό τους γλέντι έστησαν οι Χιμαριωτες ως απάντηση στο αλβανοκοσοβάρικο γλέντι της ομάδας του δημάρχου Γ. Γκόρου.

katoci.com
http://neavi.blogspot.com/2012/05/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου