Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ντούλες στο Ora news: Ξέρας και Μπάρκας προτίμησαν τη συνεργασία με το Μπερίσα και την πολυτέλεια της καρέκλας




Δερόπολη, 10 Μαίου

Φιλοξενούμενος της γνωστής δημοσιογράφου Ιλβα Τάρε ήταν προχθές το βράδυ ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Β. Ντούλες. Στο επίκεντρο της κουβέντας ήταν οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα καθώς και θέματα πολιτικής επικαιρότητας στα Τίρανα όπως η εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας κλπ.

Η δημοσιογράφος Τάρε δεν αρκέστηκε μόνο σ΄αυτά. Ρώτησε επιπλέον τον κ. Ντούλε και για θέματα που αφορούν το ίδιο το ΚΕΑΔ, τις συμμαχίες του, τις σχέσεις με την Ομόνοια, αλλά και θέματα που αφορούν τις ελληνο-αλβανικές σχέσεις με έμφαση για άλλη μια φορά το θέμα της υφαλοκρηπίδας.

Επίσης ο κ. Ντούλες ερωτηθής ,στα πλαίσια βέβαια της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης, για τη «ζημιά» που προκάλεσαν ή θα προκαλέσουν στο ΚΕΑΔ τα νυν στελέχη του Σαλί Μπερίσα και πρώην σημαντικά στελέχη του ΚΕΑΔ Ξέρας και Μπάρκας είπε:

«Οι κ. Ξέρας και Μπάρκας τις στιγμές της σύγκρουσης του ΚΕΑΔ με το Μπερίσα κατείχαν ο ένας τη θέση του υπουργού Εργασίας και ο άλλος του νομάρχη Αργυροκάστρου. Βρέθηκαν ενώπιον ενός διλήμματος, να κρατήσουν τις καρέκλες τους ή να σεβαστούν τις κομματικές αποφάσεις. Προτίμησαν την πολυτέλεια της καρέκλας.

Ασφαλώς και προκάλεσαν ως υποψήφιοι του ΔΚ σημαντικές ζημιές στο εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΕΑΔ. Και η ζημιά αυτή εξαιτίας του ότι δεν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο να εξηγήσουμε στυος ανθρώπους μας την απόφαση. Αυτοί καπηλεύτηκαν το όνομα της Ομόνοιας και εκμεταλλεύθηκαν τις κρατικές θέσεις που τους είχε δώσει το ΚΕΑΔ. Αυτό όμως, όπως διαφάνηκε άλλωστε και στις εκλογές του 11, έχει πλήρως αποκατασταθεί. Θεωρώ ότι δεν θα μας ζημιώσουν πλέον κατά τις εκλογές του 2013…»

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε ακόμα είναι η ερώτηση της δημοσιογράφου σε τι διαφέρει η Ομόνοια από το ΚΕΑΔ. Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ είχε στην περίπτωση αυτή να διευκρινίσει ποια είναι η Ομόνοια και ποιοι συμμετέχουν σ΄αυτή, επισημαίνοντας τους διακριτούς ρόλους των δυο αυτών πολιτικών φορέων.

http://www.deropoli.com/?p=9411

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου