Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

2 εκατομμύρια Ευρώ το χαράτσι των Βορειοηπειρωτών συνταξιούχων από τον ΟΓΑ


Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που έκανε ο ΟΓΑ στους Βορειοηπειρώτες συνταξιούχους θα παραμείνει  το πλέον μελανό  σημείο της στάσης του Ελληνικού Κράτους απέναντι στους δεκαετίες αδικημένους  έλληνες Βορειοηπειρώτες.
Και ο πιο «άπονος», και ο πιο «άκαρδος» συγκινείται και διαμαρτύρεται όταν βλέπει τους  παππούδες, πατεράδες και μανάδες μας να συνωστίζονται στα γραφεία-κολαστήρια του ΟΓΑ, να κάθονται με τις ώρες μπροστά στο ελληνικό προξενείο  Αργυροκάστρου περιμένοντας να πάρουν τα χαρτιά που έχουν για επικύρωση. Να τρέξουν την επομένη  στα Γιάννενα, στην Αθήνα ή όπου αλλού για να τα καταθέσουν.

Το τσεκούρι που λέγεται πλέον ΟΓΑ δεν έχει χρόνο για συγκινήσεις  και πατριωτικά, οι γραφειοκράτες των Αθηνών δεν μπορούν να δουν πιο πέρα από τη μύτη τους. Άλλωστε πιο σημαντικό είναι να «εξοικονομηθούν» κάποια λεφτά απ΄ότι οι αφάνταστες ταλαιπωρείες κάποιων χιλιάδων  Βορειοηπειρωτών.
Κι άλλη μια διάσταση του προβλήματος που κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί. Με έναν απλό υπολογισμό μόνο για την επικύρωση στα ελληνικά προξενεία και τις επίσημες μεταφράσεις το Ελλαδικό Κράτος επωφελείται πάνω από 2 εκατομμύρια Ευρώ. Μολαταύτα. Χαλάλι του, που λέμε και κει πάνω στα χωριά μας…
Πάνε οι εποχές που … Εχω μια αδελφούλα…..Τη λένε Β.Ηπειρο… Την αγαπω πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου