Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η επίσημη ιστοσελίδα του Γραφείου Μειονοτήτων του Μπερίσα μας έχει «ξεγραμμένους»


Δεν ξέρω βέβαια αν είναι τυχαίο, στην επίσημη όμως ιστοσελίδα της «Κρατικής Επιτροπής γαι τις Μειονότητες» διευθυντής της οποίας είναι για πολλά χρόνια η Κωσταντίνα Μπεζάνη, η αναφορά στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα δεν υπάρχει.
Την ίδια στιγμή υπάρχουν καταχωρημένα στοιχεία και γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη σκοπιανή (maqedonas τους λένε), στη σερβο-μαυροβούνια και τη ρωμ μειονότητα.

Η «παράλειψη» αυτή  φαίνεται να είναι σκόπιμη αν ξεκινήσω από τα όσα λέει για τις άλλες μειονότητες. Στις αναφορές για τις άλλες μειονότητες η ιστοσελίδα  του γραφείου του αλβανού πρωθυπουργού κάνει λόγο και τους φορείς που εκπροσωπούν πολιτικά τις μειονότητες καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  Επίσης αναφέρονται στοιχεία και για τη γεωγραφική κατανομή.Ενώ για τη δική μας μειονότητα ούτε λέξη…
Σαν να μην υπάρχει, σαν να  είναι όλα καλά και ωραία. Μήπως, λέω μήπως  δεν αρέσει πιθανόν στο Μπερίσα και τους υπηρέτες του  όπως η Κωσταντίνα Μπεζάνη να  αναφέρεται , λόχου χάρη,  ότι η ΕΕΜ εκπροσωπείται πολιτικά από την Ομόνοια κλπ. κλπ., ότι η μειονότητα δεν είναι μόνο τα 99 χωριά που αναγνώριζε και ο Ενβέρ Χοτζα;
Εξάλλου δεν μπρέπει να μας διαφεύγει και ένα άλλο πράγμα.  Όλα τα σημερινά τσιράκια του Σαλί Μπερίσα, μαζί και το ακραία άβουλο τσιράκι που λέγεται Κωσταντίνα Μπεζάνη, δραστηριοποιούνται στο κόμμα που έφτιαξε ο Μπερίσα με το μοναδικό στόχο τη διάλυση της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ. Τα πολλά σχόλια περισσεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου