Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ακόμη και μέσα στη Βουλή μας προκαλούν οι Αλβανοί!


Τους αποστόμωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Είμαστε 700.000, έχουμε χτίσει την Ελλάδα, το ΙΚΑ υπάρχει χάρη σε εμάς» είπε η εκπρόσωπός τους, που στήριξε και τους Τσάμηδες!

• «Οι Αλβανοί μετανάστες έχουν δώσει πολλά στην ελληνική Οικονομία. Είμαστε 700.000. Πληρώνουμε φόρους. Έχουμε χτίσει την Ελλάδα, κρατάμε τα παιδιά σας, τους γονείς σας»! Αυτό τόνισε με προκλητικό εριστικό ύφος μέσα στην Ελληνική Βουλή, η Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αλβανικών Συλλόγων Ελλάδος Φλούτουρα Ταφιλάκου, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο όποιος και έδωσε αποστομωτική απάντηση!

Η αντιπαράθεση έγινε κατά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τη μελέτη του μεταναστευτικού. Ξεκίνησε από το πόσοι Αλβανοί ζουν σήμερα στην Ελλάδα και επεκτάθηκε σε πολλά θέματα, ακόμη και στους Τσάμηδες, οι οποίοι έχουν προκαλέσει πολλές φορές στην Ήπειρο.
«Δεν ξέρουμε πόσοι Αλβανοί είναι στην Ελλάδα, γιατί μας είπε ο κ. Νάκος ότι καθημερινά απελαύνονται χιλιάδες και μετά μπαίνετε ξανά στην Ελλάδα. Εγώ ρωτάω, αν εσείς, που είστε Ομοσπονδία, έχετε εκτίμηση για τον αριθμό. Εδώ είναι Βουλή των Ελλήνων. Όχι ειρωνεία και πλακίτσα!» ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη στην Φλούτουρα Ταφιλάκου.

ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ!
Τα «αίματα άναψαν» ακόμη περισσότερο, όταν η κ. Ταφιλάκου είπε, ότι «το ΙΚΑ υπάρχει στην Ελλάδα χάρη στους Αλβανούς»!
Ο αντίλογος, από τον Α. Γεωργιάδη ήταν σε ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Το ΙΚΑ υπάρχει από το 1936, δεν το κάνατε εσείς, δέχομαι τη συμβολή σας αλλά το έχουμε 60 χρόνια πριν έρθετε. Επίσης πριν έρθετε στην Ελλάδα κάναμε παιδιά και τα προσέχαμε μόνοι μας!».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ… 
Πολλά ερωτηματικά, όμως, προκάλεσε η στάση της κ. Ταφιλάκου στο θέμα του Τσάμηδων, για το οποίο απέφυγε να πάρει θέση, όταν της ζητήθηκε να καταδικάσει την επίθεση των Τσάμηδων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Πολλοί κύκλοι λένε, ότι η Ομοσπονδία των εν Ελλάδι Αλβανών έπρεπε να πάρει θέση για ένα τόσο καυτό θέμα, τη στιγμή που οι προκλήσεις των Τσάμηδων είναι συνεχείς.
Υπενθυμίζεται, ότι έχουν ήδη… ανακοινώσει, πως θα γιορτάσουν την «γενοκτονία τους» στην Ήπειρο, τώρα που καταργήθηκε η βίζα για τους Αλβανούς, που έρχονται στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου