Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αλβανός συνεργός στη ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς


Που έγινε πριν ένα χρόνο από δύο οπλισμένους με λεία 4.700 €
Ένας 23χρονος Αλβανός υπήκοος, είναι ο συνεργός της ένοπλης ληστείας που είχε γίνει πριν ένα χρόνο στην Τράπεζα Πειραιώς της Ν. Ιωνίας, από δύο οπλισμένους ομοεθνής του, με «λεία» 4.700 €. 


Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, πρόκειται για έναν Αλβανό υπήκοο, ηλικίας 23 χρονών, που είχε δώσει τη μοτοσικλέτα του (μάρκας Yamaha TDM 850) στους δύο ομοεθνής του, που οπλισμένοι είχαν μπει στην τράπεζα, στις 14 Απριλίου του 2010, πήραν τα χρήματα και στη συνέχεια παράτησαν τη μοτοσικλέτα μερικά τετράγωνα πιο πάνω από τον τόπο της ληστείας.


Ο 23χρονος, που είναι κάτοικος Σαρωνίδας, αρχικά είχε δώσει κατάθεση και είχε πει ότι δεν είχε επισκεφθεί το Βόλο, αλλά από την άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, αποδείχτηκε ότι βρέθηκε στο Βόλο δύο ημέρες πριν τη ληστεία και προφανώς άφησε τη μοτοσικλέτα, για να κάνουν οι ομοεθνής του τη ληστεία στην τράπεζα.


Η Αστυνομία θεωρεί ότι ο 23χρονος ήταν ενημερωμένος για τις κινήσεις των δύο συμπατριωτών του, διότι, ενώ ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται την πρώτη μέρα κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του (είχε συλληφθεί για μεταφορά λαθρομεταναστών), την 1η Απριλίου φέτος δεν παρουσιάστηκε και, όπως διαπιστώθηκε έχει αλλάξει διεύθυνση κατοικίας. Η κίνηση αυτή, θεωρεί η Αστυνομία ότι ομολογεί την ενοχή του και ο 23χρονος (αλλά και οι άλλοι δύο ομοεθνής του που είχαν κάνει τη ληστεία) αναζητούνται.

http://volostv.blogspot.com/2011/04/blog-post_5762.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου