Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Οι τοπικοί πρόεδροι Σ.Κ. 7 επαρχιών στο Αργυρόκαστρο:Ο Τάβος όχι ψήφο για το Μπερίσα και το Μέτα


Τον μέχρι χθες βουλευτή του Σ.Κ. Βαγγέλη Τάβο στηρίζουν με δική τους δήλωση τοπικά στελέχη του Σοσιαλιστικού Κόμματος  στο νομό Αργυροκάστρου. Έτσι οι τοπικοί προέδροι του Σ.Κ.  των επαρχιών Τσέπο, Λυντζουριά, Άνω Δερόπολη, Οντρίε, Κέντρο Λιμπόχοβο, Δήμος Λιμποχόβου και η επαρχία Πωγωνίου σε κοινή δήλωσή τους  αναφέρουν τα παρακάτω:
» Εμείς πρόεδροι του Σ.Κ. των επαρχιών νομού Αργυροκάστρου, φίλοι, σύντροφοι και συνεργάτες του Βαγγέλη Τάβου εδώ και 20 χρόνια, ενημερώνουμε την κοινή γνώμη πως ο,τιδήποτε γράφεται, λέγεται η γίνονται υπαινιγμοί για τη δήλωσή τυο, είναι αναληθή.

Η απόφασή του δεν έχει να κάνει με κανένα κόμμα του κυβερνητικού συνασπισμού, αλλά εκφράζει την ανησυχία για την κατάσταση στο εσωτερικό του Σ.Κ. στο νομό Αργυροκάστρου… Κανείς, συνεχίζει η ανακοίνωση των υποστηρικτών του Τάβου, να μην τολμήσει να σπεκουλάρει με την απόφασή του, τόσο περισσότερο ο Μπερίσα και ο Μέτα. Η δήλωση του Τάβου δεν είναι μια προσωπική απόφαση, αλλά έκφραση της βούλησής μας, που είναι και βούληση του λαού που στηρίζει Σ.Κ. στο Αργυρόκαστρο.
«Εμείς εγγυούμαστε το εκλογικό σώμα των σοσιαλιστών στο νομό μας και σε όλη την Αλβανία, καταλήγει η ανακοίνωση,  πως η ψήφος του ποτέ δεν θα είναι υπέρ της διεφθαρμένης αυτής κυβέρνησης και θα είναι υπέρ των πολιτικών αποφάσεων του Σ.Κ.»
Αναδημοσίευση από: deropoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου