Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Επίθεση νεο-μπερισικών του MEGA σε Ριζόπουλο και Παντούλα


Ιστοσελίδες του μπερισικού καθεστώτος στο διαδίκτυο με σκηνοθέτη την ιστοσελίδα «Οραμα» του Θεόδωρου Μπεζιάνη και την άλλη ιστοσελίδα «Βορειοηπειρώτης¨εξαπέλυσαν συντονισμένη επίθεση κατά του προξένου Αργυροκάστρου κ. Ιωάννη Ριζόπουλου και του βουλευτή Ιωαννίνων κ. Μιχάλη Παντούλα.
Το «αμάρτημα» των δυο ελλαδιτών είναι πως ο Ριζόπουλος   αποκάλεσε σε ομιλία του στα Γιάννενα  το MEGA  
ως κατασκεύασμα του Σαλί Μπερίσα και πως επισκέφθηκε το Πωγώνι μαζί  με τον πρόεδρο παραρτήματος Ομόνοιας Αργυροκάστρου, ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας «κατηγορείται» γιατί είπε το αυτονόητο πως στις εκλογές της 8ης Μαίου οι Βορειοηπειρώτες οφείλουν να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς της Ομόνοιας.
Η ταυτόχρονη ανάρτηση δυο διαφορετικών κειμένων στις προαναφερόμενες ιστοσελίδες, σε συνάρτηση με τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του αλβανικού τύπου προς την Ελλάδα, τις τελευταίες μέρες και κατά του προξένου και βουλευτή Παντούλα,  δείχνουν ξεκάθαρα πως  οι αναρτήσεις  είναι προϊόντα του ίδιου κέντρου.
Γιατί αυτή τη στιγμή η επίθεση και όχι πριν από ένα μήνα ( όταν σύμφωνα με τα ιστολόγια αυτά έγιναν οι δηλώσεις Ριζόπουλου στα Γιάννενα), γιατί αυτή τη στιγμή η επίθεση στον Παντούλα και όχι προ ημερών που είδε το φως της δημοσιότητας η δήλωση στήριξης των υποψηφίων της Ομόνοιας;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου