Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Με Βορειοηπειρώτη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ





Η πανστρατιά του Αντώνη Σαμαρά, ήθελε να έχει μέσα ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές ομάδες και από όλα τα κοινωνικά στρώματα! Με αυτό το σκεπτικό στη Συγγρού, είχαν ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Πύρρου Δήμα για να είναι υποψήφιος σε κάποιον από τους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας!

Το γεγονός μάλιστα πως ο χρυσός ολυμπιονίκης είναι παιδί της Χειμάρρας και γνήσιος Βορειοηπειρώτης, ήταν ένα επιπλέον ατού για να είναι τελικά μέσα στις λίστες της ΝΔ, καθώς είναι γνωστό πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα εθνικά θέματα και στους βορειοηπειρώτες, κάτι που υπήρξε καταλυτικό και για την ένταξη ενός άλλου παιδιού της Βόρειας Ηπείρου στην ΝΔ, του Μπάμπη Καραθάνου… Ο Πύρρος δε βρέθηκε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, παρόλα αυτά το Κόμμα κατεβάζει στη Β΄ Αθήνας τον Αλέξανδρο Αναγνώστη, πολιτικό Μηχανικό, από τα Καλύβια του Πασά - Αγίων Σαράντα, ο οποίος το 2010 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με τον συνδιασμό ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ.






Σύντομο βιογραφικό του Αλέξανδρου

Γεννήθηκα το 1976 στο χωριό Καλύβια – Αγ.Σαράντα Β.Ηπείρου.
Το 1995 εισήχθα στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών από όπου και αποφοίτησα το 2000 Εργάζομαι από το 1995 παράλληλα με τις σπουδές μου.
Η εμπειρία μου στο χώρο των μηχανικών άρχισε από τα τελευταία κιόλας χρόνια των σπουδών μου όπου και ξεκίνησε η επαγγελματική μου σταδιοδρομία.
Από το 2000 όμως έως σήμερα δραστηριοποιούμαι στον Ιδιωτικό Τομέα ως ελεύθερος.
Σήμερα φοιτώ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στην Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές .
Από το 2005 παντρεμένος με την Καλύβα Μαρία από την Άρτα επίσης Πτυχιούχο Μηχανικό και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.
το 2010 κατέβηκα υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με τον συνδιασμό ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ.

Στις εκλογές της 6ης Μαίου είμαι υποψήφιος Βουλευτής στην Β'Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία.
Ζητώ την ψήφο σας για να είμαι η φωνή σας στην Βουλή.Να διεκδικήσουμε το μέλλον της Πατρίδας μας,τα δικαιώματα μας,την ελευθερία μας.
http://neavi.blogspot.com/2012/04/blog-post_407.html

1 σχόλιο:

  1. Ολοι για τον ΑΛΕΞΗ.Να εχουμε οσους περισσοτερους β/η βουλευτες.Ετσι θα αποκτησουμε προσωπικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή