Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΕΒΕΘ: Επιδότηση συμμετοχής στην Balkan Wine Expo

 Τη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Ποτών Balkan Wine Expo προγραμματίζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής που διοργανώνει η ΔΕΘ ΑΕ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ΕΒΕΘ αποφάσισε να επιδοτήσει τέσσερις επιχειρήσεις –μέλη του, που θέλουν να πάρουν μέρος στην εν λόγω Έκθεση, με σταντ 9τ.μ. χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η Balkan Wine Expo -που θα πραγματοποιηθεί στις 24-25 Ιουνίου 2012 στο συνεδριακό κέντρο των Τιράνων, στην Αλβανία- αφορά την βιομηχανία οίνων, τους επαγγελματίες εισαγωγείς, διανομείς, ιδιοκτήτες εστιατορίων και catering, ιδιοκτήτες καταστημάτων πώλησης κρασιών και τις αλυσίδες λιανικής πώλησης. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αφιερώματα στην ελιά και τη μπύρα και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως Β2Β συναντήσεις, παρουσιάσεις και συνέδρια.

Κατά την επιλογή των επιδοτούμενων επιχειρήσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιδότησης έχουν τα μέλη του ΕΒΕΘ που είναι ταμειακά ενήμερα και έχουν εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2012. Η χωροθέτηση του κάθε σταντ θα προκύψει μετά από κλήρωση. Σε περίπτωση που ο εκθέτης επιθυμεί να νοικιάσει μεγαλύτερο χώρο, θα πρέπει να επικοινωνήσει απευθείας με τη ΔΕΘ και να καλύψει ο ίδιος τη σχετική δαπάνη (Τμήμα Εκθέσεων Εξωτερικού, τηλ.: 2310 291135, αρμόδια: Αράξια Γκαναπετιάν).

Η μετακίνηση, η διαμονή επιχειρηματιών/ στελεχών, καθώς και η μεταφορά των εμπορευμάτων θα πραγματοποιηθούν με τη μέριμνα και τις δαπάνες των ιδίων των εκθετών.

Οι επιχειρήσεις –μέλη του ΕΒΕΘ που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στη διαδικασία επιδότησης πρέπει να το δηλώσουν στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370132), το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 21.5.2012. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.tif.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=697


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου