Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΛιβαδοΠασοΚεαδΟμόνοια περισσότερα ονόματα από τα μέλη...


ΛιβαδοΠασοΚεαδΟμόνοια περισσότερα ονόματα από τα μέλη
Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο «νονός» αναβάπτισης της «Νεολαίας ΚΕΑΔ» σε «Νεολαία Ομόνοια – ΚΕΑΔ» αλλά ο τύπος έχει πολύ χιούμορ. «Αναρχικές» κινήσεις που χρησιμοποιούν το όνομα της Ομόνοιας πάντα είχαμε σας θυμίζω το Παράρτημα Ομόνοιας Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε πρόσφατα, η Β’ Ομόνοια Κορυτσάς, το Μεγκα λέει ότι είναι συνέχεια της Ομόνοιας, η Μπεζιάνη όταν κατέβαινε ανεξάρτητη και αντίπαλη του υποψηφίου της Ομόνοιας έλεγε ότι είναι της Ομόνοιας, ο Ξέρρας στο ψηφοδέλτιο του Δηομοκρατικού έλεγε ότι είναι της Ομόνοιας κλπ  αλλά,  έναρξη νέου θεσμού σε Χριστουγεννιάτικη κάρτα πρώτη φορά βλέπουμε!
Τα παλικάρια που ξεκίνησαν την πολιτική τους σταδιοδρομία από τη Νεολαία Λιβαδειάς  ανεβαίνουν ένα - ένα τα σκαλιά και καβάλα παν στην εκκλησιά καβάλα παντρεύονται νεολαίες. Η καθιέρωση τους στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ είχε κάποιες δυσκολίες αφού έπρεπε να αντιμετωπίσουν το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ και τον «εριστικό» Τρίχα! Οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν όμως γιατί το «βαθύ»  (ή πατριωτικό σύμφωνα με κάποιους) ΠΑΣΟΚ και το ανήσυχο πνεύμα του Τρίχα δε συνάδουν με το «σοσιαλισμό» της νέας εποχής. Αφού φούλαραν τις μηχανές με καθαρή πράσινη βενζίνη γκάζωσαν για τη Ν.Ε.Β!  Βρήκαν όμως μπροστά «φασίστες» Βορειοηπειρώτες  που τόλμησαν άκουσον -  άκουσον να τους βγάλουν τρίτους.  Η δικαιολογία «φασίστες» φαίνεται δεν αρκούσε στην Ιπποκράτους 22, που τους παρείχε όλα τα μέσα για τη νίκη και στην προσπάθεια να δικαιολογηθούν καλύτερα στα αφεντικά τους βρήκαν ποιο πιστική – σοσιαλιστική απάντηση: «Φταίει ο Μπερίσα, κατόρθωσε να κάνει νοθεία και στην Αθήνα»!!!  Θέλοντας να τους παρηγορήσει ο Ντούλες, τους έδωσε τη δική του Νεολαία. «Μην στεναχωριέστε παιδιά, κανένας δεν είναι τόσο μεγκά-λος για να σπάσει την αγία τριάδα PS-PASOK-ΚΕΑΔ», ήταν οι πρώτες οδηγίες του Ντούλε και φαίνεται να έπιασαν.
Προς μεγάλη έκπληξη πολλών, η Ν.Ε.Β. έκανε μια καινοτομία στη Βορειοηπειρωτική Ιστορία,  δεν τους απάντηση ποτέ ή όπως λένε στην ηλικία τους,  δεν τους έπαιξε καθόλου! Αυτό φαίνεται να τους εξόργησε και μετά από ένα χρόνο τεραστίου αγώνα για να αγιάσουν το ΚΕΑΔ  σκέφτηκαν ότι ήρθε η σειρά της Ομόνοιας. Δεν ξέρουμε αν το ζήτησαν από τον Μπολάνο ή τον Άγιο Βασίλη που μοιάζει με τον πρόεδρο (όχι με τον πραγματικό ορθόδοξο βέβαια  αλλά το δυτικό Santa Claus) αλλά την έγκριση (για να μη πούμε την προτροπή) του Ηρώδη την είχαν σίγουρα.  Και σε ανώτερα παιδιά μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου