Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Quiz: Ποιος είναι;



Σε αυτή τη φωτογραφία μπορείτε να διακρίνεται πολλά γνωστά πρόσωπα.
Μεταξύ τους είναι και ένα στέλεχος, που ακόμα και αν δεν τον γνωρίζετε φατσικά, σίγουρα θα άκουσατε το όνομα του, ειδικά όσοι πρόλαβαν να ζήσουν έστω και λίγο το κομουνιστικό καθεστώς!
Ποιος είναι;

Δείτε την απάντηση









Αν και πάλι δεν τον αναγνωρίσατε, είναι τελευταίος Υπουργός Αμύνης του αλβανικού κομουνιστικού καθεστώτος Κίτσο Μουστάκης. Είναι ο κύριος με τα γυαλιά, κάτω δεξιά.
Για να είμαστε ειλικρινείς τον κ. Μουστάκη, εμείς τον γνωρίζουμε μόνο ως όνομα και δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάτι μεμπτό από την θητεία του στο καθεστώς και μάλιστα στο πανίσχυρο τότε Υπουργείο Αμύνης. Είχε διατελέσει επίσης βουλευτής του «Λαϊκού Κοινοβουλίου της Αλβανίας» από το 1976 μέχρι το 1992.
Είναι ελληνικής καταγωγής, οπότε θα έλεγε κάποιος, είναι λογική η συμμετοχή του σε μία εκδήλωση του ΚΕΑΔ. Το «παράλογο» είναι γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ, στα προηγούμενα 20 χρόνια; Άλλαξε ο Κίτσος ή άλλαξε το ΚΕΑΔ;


Όλα τα στελέχη του καθεστώτος στεγάζονται στο ΣΚ, που αποτελεί τη συνέχεια του Κόμματος Εργασίας της Αλβανίας, ίσως να το κάνουν και από άμυνα. Ο σύντροφος Μουστάκης, που οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν αρνήθηκε ποτέ την ελληνική του καταγωγή, για πρώτη φορά εμφανίστηκε στο ΚΕΑΔ, ίσως γιατί τώρα αισθάνεται πιο οικία. Άλλωστε και οι σύντροφοι Χαρμπάτσης, Τσάκουλης κ.α. που τα προηγούμενα χρόνια χάλαγαν τις συγκεντρώσεις της Ομόνοιας στα χωριά, σε αυτό το συνέδριο όπως φάνηκε ήταν οικοδεσπότες …
http://borioipirotis.blogspot.com/2012/04/quiz.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου